Kinesitherapeute Micheline Quintelier

Telefonisch een afspraak maken?

Geconventioneerd

kinesitherapeute

Terugbetaling bij bezoek aan geconventioneerde kinesitherapeute. Zoekt u een gediplomeerde en geconventioneerde kinesitherapeute in Hamme? Kies dan voor de ervaring en knowhow van Micheline Quintelier.

Praktische info

Tevreden cliënten

Deze kinesitherapeute is al sinds 1995 aan de slag en kent haar vak door en door. Dit resulteert in tal van tevreden cliënten in de omgeving van Hamme, Zele en Waasmunster. Voor elk probleem weet zij de meest efficiënte kinébehandeling aan te bieden. Ook als sportkinesitherapeute heeft Micheline Quintelier haar sporen verdiend met revalidatie en het voorkomen en genezen van sportblessures. Naast de gewone, klassieke kinesitherapie heeft u bij haar ook een uitgebreid aanbod aan gespecialiseerde behandelingen, zoals endermologie, mechanische lymfedrainage, pre- en postnatale therapie en andullatiemassage.
 

Terugbetaling door het ziekenfonds

Micheline Quintelier is een geconventioneerde kinesitherapeute die de officiële RIZIV-tarieven toepast. Op die manier komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

U hoeft pas na de behandeling te betalen en indien u een voorschrift heeft van uw arts wordt een deel van de kosten terugbetaald door het ziekenfonds. Breng bij een eerste consultatie dit doktersvoorschrift mee naar de kinépraktijk, evenals een kleefbriefje van uw ziekenfonds en eventuele scans, echo’s of onderzoeksverslagen.

Van maandag tot en met zaterdagvoormiddag

Hebt u nog specifieke vragen over een behandeling? Neem dan zeker contact op. Let wel, de kinépraktijk werkt enkel op afspraak en dit van maandag tot en met zaterdagvoormiddag. Kan u door onverwachte omstandigheden niet aanwezig zijn, verwittig dan minstens een halve dag op voorhand.

Hebt u nog vragen? Of wil u een afspraak maken voor een consultatie in de kinepraktijk in Hamme of bij u thuis? Wij helpen u graag verder!